neděle 8. června 2014

Neuvěřitelně šťastná!


Mam připravenej jeden veselej a jeden ne zas tak moc veselej článek. Ale jelikož jsem teď hrozně nadšená a nemůžu tomu uvěřit, tak si ten smutnej necháme na jindy a dneska se budeme radovat!

Po pár týdnech zkoumání různých dealů jsme včera koupili dovolenou. Ale jakou!!!! Plavba nakonec vyšla. Juch! A mnohem lepší než jsem čekala! Konec napínání!

Jamaica, Mexico a Kajmanské ostrovy!  Strašně moc jsem si přesně tohle přála, ale nedoufala jsem, že to vyjde... a hele. :) Plus v rámci plavby je v Mexicu koncert Jennifer Hudson, na kterej se tak podíváme! Jak úžasný to je?! Nejvíc úžasný!

Tady je plán plavby, pro lepší představu. Po směru hodinových ručiček.


Do Miami pojedeme autem, takže to bude asi zajímavý. Cesta tam by měla trvat 11 hodin, takže se budem v řízení střídat. Jelikož mam ale tady řidičák teprve od minulýho víkendu (ano, hurá, konečně - já vim), tak mam celkem strach. Ale určitě to zvládnu.

Loď odplouvá v neděli 15.6 v 16h. Takže budeme muset vyrazit už v sobotu v noci, ať máme kdyžtak pár hodin rezervu kdyby něco. 

Ještě rok zpět by se mi ani nesnilo, že se někdy podívam na místa, která jsem za 8,5 měsíců co jsem tady navštívila! Strašně moc chci poděkovat těm, co mi to umožnili, což jsou samozřejmě především moji rodiče! :) Děkuju! <3

Tady je ještě rozpis jednotlivých míst...


Takže teď ještě jeden pracovní týden a pak Uííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!! Hrozně moc se těšim, sem strašně šťastná a...už aby to bylo prostě!

Mějte se krásně! :)

3 komentáře:

  1. Nikiii to je super úžasný skvělý! Těším se s tebou! Užij si to co nejvíc to půjde!! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hned bych jela taky!!! Užij si to, jak to jen jde a budu se těšit na pohled! :))

    OdpovědětVymazat