úterý 3. prosince 2013

Savannah, Palm Coast a Thanksgiving


Tak jsem se konečně dostala k tomu napsat Vám, jak probíhal náš výlet na Floridu a moje první Americké Díkuvzdání.
Vyrazili jsme ve středu lehce po desáté dopoledne a cesta trvala nekonečných 12 hodin. Stavěli jsme ale na jídlo a nechat proběhnout Rocket která jela s náma, takže se to dalo. :) První zastávka byl Macon, ale to bylo opravdu jen na oběd a v Savannah (ještě Georgia) jsme projížděli downtown a pak si dali večeři. Takže mám fotky jen z auta.

Předem upozorňuju, že mam hodně fotek a udělam je hodně velký, protože je chci pořádně vidět!








Kolem 22h jsme se konečně dostali do Hotelu v Palm Coast. Moc pěknej pokoj s kouzelnym výledem. Bydlet po hotelech by mi asi na chvíli nevadilo. Tam jsem si sotva napsala pár stránek do deníku a padla za vlast, i když jsem pospávala už v autě.
! Začínam mít docela problém s z/y.. opravuju velmi často, protože na počítači mam českou klávesnici, v mobilu anglickou a na tabletu si to přepínam. Trošku zmatek !


Výhled z pokoje



Takový roztomilý baráčky to byly...


Druhý den ráno nás čekala cesta k HD séstře, kde probíhal Thanksgiving Lunch. :)
Předtím jsme se ale stavili na pláži a v obrovský zahradě. No já a pláže... nesnášim ty turistický, kde je hlava na hlavě atd., ale tohle je nádherná, čistá pláž, nikde nikdo... byla teda zima, protože tam foukal šílenej vítr, ale i tak to bylo dokonalý. A milion mušlí všude! A ta "zahrada" vypadala asi jako když jdete u nás do botanický. Jen prostě autentická. Krásná.

;) Až v únoru...










Líbí se mi rozdíl mezi stínem a světlem na těhle fotkách...


Potřebuju občas nějakej důkaz..












;)








Po dlouhý procházce jsme se hladoví vypravili na tu velkou událost. Celý to sousedství ve kterym jeho sestra bydlí je moc hezký. Já byla prostě uchvácená palmama všude. Jsou to vesměs bílý bungalovy obalený palmama. :D Sešlo se dost lidí. Nás pět, Richardova sestra, její manžel, jejich dva synové (se kterýma jsem si povídala u oběda, (14 a 13 let) a potěšili mě, když mi řekli že mi je 16 :D), a R. rodiče. No a spousta jídla jak se dalo čekat. Krocana jsem si teda nedala, ale poprvý jsem vyzkoušela sladký brambory. Udělala je s ananasem a zapečený marshmallows navrchu.. brrr. Něco tak sladkýho jsem dlouho neměla. Ale třeba kukuřičnej chleba/puding byl dobrej.. :D




A maj nejlepšího jednorožce v knihovně!

Kdo je hodnej jednorožec?! :D

Odpoledne naše výprava pokračovala do St. Augustine, ale o tom a všem ostatním zase až příště. :) Ještě nejsem ani v půlce fotek co jsem vybrala pro blog (celkově jsem jich udělala víc než 1500) a nechci Vás úplně zahltit. Takže třeba zítra... :)

Dobrou noc

1 komentář: