úterý 24. června 2014

Grand Cayman


Tak speciálně pro Legoláska si s tim dalšim článkem pospíšim!

Naší druhou zastávkou byly Kajmanské Ostrovy. Bylo to takový roztomilý městečko, ale bylo hodně znát, že je to zaměřený na nakupování. Vůbec v celý týhle oblasti se daj koupit hodně levně/výhodně diamanty a podobně, takže dost lidí bylo na plavbě s cílem nakupovat. Což by mě předtím nikdy nenapadlo. Takže mam odtud svojí první Pandoru. Teda ten charm je z GC a náramek je z Mexica. :)











Bylo samozřejmě hrozný vedro, sluníčko pařilo do spálených zad, tak jsme šli kolem pobřeží a našli si pěknej bar s terasou a výhledem na oceán. Tam jsme vyzkoušeli škopek místního piva, který mělo sice divnou barvu, ale bylo moc dobrý.



No a jelikož nikde žádná pláž, našli jsme jakoby útes, kde byl kousek  "rampy" kde se dalo vejít do oceánu. Ale po prvnim kroku jsem uviděla asi 100 mořských ježků, takže i když jsme si nechali boty, nechtěla jsem to riskovat. Takže o kousek dál byly schůdky jak do bazénu. -> Kousek nalevo na první fotce. Tak že to vyzkoušíme tam. No z pod těch schodů vyběhl ještěr, asi metr dlouhej, semnou to málem seklo, ale Ok. :D Voda byla skvělá a když bylo na čase jít, uviděla jsem dalšího dinosaura! Wow jako no...sebrala jsem odvahu a šla si ho nafotit, takže tadaa...











Pak jsme se stavili pro rum samozřejmě, nějaký ty suvenýry a vystáli si dlooooouhou frontu zpět k lodi, protože nás na tu naší, musela dovézt menší. A tam se holt zas tolik lidí nevešlo :)



Večer jsme se šli podívat na Adults Only stand up a ten chlápek byl naprosto skvělej! :D Poslední den jsme viděli i jeho kolegu a ten byl snad ještě lepší! :)
Jinak z Cayman Islands jsou nejhezčí pohledy, tak se těšte. 

Poslední článek se pokusim napsat hned zítra! :)

2 komentáře:

  1. Nádhera! A ten ještěr!! Bych se asi po...kdyby tam najednou vyběhnul :D Krásný Niki!! Těším se na další článek ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Neee, já takovýhle články nemůžu číst :D fakt krása!

    OdpovědětVymazat